Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας και Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στο πλαίσιο της Πράξης Step2Smart στην Κύπρο

Δελτία Τύπου
Ημ. Δημοσίευσης: Δευτέρα, 12/12/22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας και Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στο πλαίσιο της Πράξης Step2Smart στην Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στην Λευκωσία της Κύπρου το Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας και Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στο πλαίσιο της Πράξης Step2Smart, που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου και είχε ως στόχο να προβάλει τη στρατηγική κατεύθυνση προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, εστιάζοντας σε μείζονα θέματα που συνδέουν την κινητικότητα, την οικονομία και το περιβάλλον της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μέσα από τις εισηγήσεις των ομιλητών παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες προκλήσεις και εξελίξεις σχετικά με την προώθηση της βιώσιμη κινητικότητας και των ευφυών συστημάτων, αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης προς ένα βιώσιμο, έξυπνο και πράσινο περιβάλλον.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν παρουσιάζοντας τις δράσεις του Δήμου Κω στο πλαίσιο της Πράξης Step2Smart η κα Γεωργία Κασσιώτη, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Παιδείας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη, ο κ. Μανώλης Καλαϊζής και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας συμβούλων κ. Ιάκωβος Γρύλλης.

Η πράξη Step2Smart χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, κατά 85% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και κατά 15% από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου.

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0