ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-11-2016 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΗΝ 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ GREEK TOURISM EXPO 2016

Δελτία Τύπου
Ημ. Δημοσίευσης: Πέμπτη, 01/12/16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : ‘’Η παρουσία της Κω στην 3η Διεθνή Έκθεση ‘’GREEK TOURISM EXPO 2016’’

Το Τουριστικό προϊόν της Κω παρουσιάστηκε στο κοινό της Αθήνας και τους Έλληνες τουριστικούς επιχειρηματίες, κατά την διάρκεια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης “Greek Tourism Expo 2016” που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο “Metropolitan Expo” στην Αθήνα, από τις 25-27 Νοεμβρίου.
Η Κως φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και κατά την διάρκεια της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους, στο πλαίσιο προβολής και διαφήμισης του νησιού.
Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Κω, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν εδέσματα από την τοπική γαστρονομία, που προσέφεραν επιχειρήσεις της Κω.
Για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά τους αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα: τα ζαχαροπλαστεία «Μωΰσογλου», «ΚΩΣ», «Παράδοση», «ΜΟUS», «SPECIAL», την βιοτεχνία γαλακτοκομικών προϊόντων του κ. Γιάννου, την μεταφορική εταιρεία “EXPRESS HELLAS” που εκπροσωπείται από τον κ. Α. Τσολάκη, την Κοινοτική Σύμβουλο Χρυσή Τσέλιου-Φωτοπούλου που είχε την επίβλεψη της διοργάνωσης στην Αθήνα, καθώς επίσης και την ανιδιοτελή και εθελοντική παρουσία των μελών της Ένωσης Κώων της Αθήνας στο περίπτερο της Κω.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0