ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/12/2016: ΒΑΣΩ ΠΗ: ‘’Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.’’

Δελτία Τύπου
Ημ. Δημοσίευσης: Παρασκευή, 30/12/16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΑΣΩ ΠΗ:  ‘’Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.’’

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η επιτροπή του άρθρου 152, με απόφασή της που μας κοινοποιήθηκε χθες, κάνει δεκτή την προσφυγή της ανώνυμης εταιρείας Κτελ Κω εναντίον της απόφασης του Δήμου Κω για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά.
Είμαστε υποχρεωμένοι, με βάση αυτή την απόφαση, να αναστείλουμε τα δρομολόγια της γραμμής 2, που συνέδεε το Τιγκάκι και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.
Είναι σαφές ότι πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα επιχειρούν να εμποδίσουν την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά, με κάθε μέσο και τρόπο.
Δεν τους ενδιαφέρει αν θα έχουν συγκοινωνία οι πολίτες στα χωριά της Κω.
Δεν τους ενδιαφέρει να υπάρχει αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία που να συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη και τα χωριά.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν πόλεμο στη δημοτική αρχή.
Αδιαφορώντας για τους πολίτες της Κω.
Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά ήταν προγραμματική μας δέσμευση, που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι από τον Αύγουστο του 2015 περιμένουμε να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κω για τον χαρακτηρισμό, ως αστικής περιοχής, του Ενιαίου Δήμου Κω.
Η Νέα Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.
Οι πολίτες στα χωριά της Κω δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, δικαιούνται να έχουν αξιόπιστη και τακτική συγκοινωνία.
Ήδη επεξεργαζόμαστε, σε νομικό επίπεδο, την αντίδρασή μας απέναντι σε αυτούς που αρνούνται στους πολίτες, το αυτονόητο.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0