Σέβη Βλάχου

Βιογραφία

Η Σέβη Βλάχου, τέκνο των εκπαιδευτικών, Νίκου Βλάχου από το Αρδάνι Τρικάλων Θεσσαλίας, και Αναστασίας Κουζούκα από το Πυλί της Κω, γεννήθηκε στην Κω και μεγάλωσε στο Πυλί, μαζί με τα δύο αδέλφια της, τον Σταύρο, καθηγητή φυσικής αγωγής και τον Βαγγέλη, μηχανικό περιβάλλοντος.

Η Σέβη είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών – Τμήμα Ιστορίας και διπλωματούχος δημοσιογράφος, απόφοιτος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Από το 2000 εργαζόμενη στο Δημοτικό Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό Κω.

Από το 2002 ενεργή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κω, όταν για πρώτη φορά εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Δικαίου με την παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Χατζηγιακουμή.

Το 2006 επανεκλέγεται και συμμετέχει στη δημοτική αρχή Δικαίου, με την παράταξη «Ενεργοί Πολίτες» και Δήμαρχο τον Μιχάλη Χατζηκαλύμνιο, μέχρι το 2010 και την συγκρότηση του ενιαίου Δήμου Κω.

Επανέρχεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019, με την παράταξη «Ισχυρή Κως» και Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

Αυτή την περίοδο υπηρετεί το Δήμο και την τοπική κοινωνία από διάφορες θέσεις.

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων και Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Εκτός από την τοπική αυτοδιοίκηση, η Σέβη Βλάχου συμμετέχει με αμείωτο ενδιαφέρον στα δρώμενα του τόπου μας και στους κοινωνικούς Φορείς του νησιού μας.

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0