Κασσιώτη Γεωργία

Βιογραφία

Η Γεωργία Κασσιώτη γεννήθηκε και ζει στο Αμανιού της Κω.

Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε στην Κω.

Εργάστηκε αρχικά ως υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου και στη συνέχεια στο τμήμα κρατήσεων σε πρακτορείο τουρισμού. Μετά από προκήρυξη του ΑΣΕΠ, εργάζεται από το 2002 στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (τέως ΙΚΑ) και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ελέγχου Κοινών Επιχειρήσεων.

Παράλληλα με την εργασία της ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, από τα φοιτητικά χρόνια μέχρι σήμερα, με ενεργό πολιτική δράση ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Πυλίου «Ο Απελλής» τη διετία 2007-2008 και από τα ιδρυτικά μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Αλληλεγγύη – Κως» που συστάθηκε το 2015 για να βοηθήσει τους πρόσφυγες συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, υπηρέτησε ως συνεργάτης του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού, τη διετία 2017-2019, ως αποσπασμένη υπάλληλος στο γραφείο του στην Κω.

Η Γεωργία Κασσιώτη, με πίστη στον άνθρωπο, στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική δράση, συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο 2019, μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» με επικεφαλής τον Θεοδόση Νικηταρά.

Εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Δικαίου, και υπηρετεί τις υποθέσεις του Δήμου Κω ως Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Παιδείας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη.

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0