ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου
Ημ. Δημοσίευσης: Πέμπτη, 16/05/13

Ο Δήμος της Κω στα πλαίσια υλοποίησης της τουριστικής πολιτικής για την προβολή του νησιού υλοποιεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που αφορά στην αξιοποίηση του Διαδικτύου ως βασική πλατφόρμα προβολής αλλά και των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών συνολικά προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα της συνολικής επένδυσης για την διαφήμιση του νησιού μας.
Πιο συγκεκριμένα υλοποιείται Διαδικτυακή πύλη (portal) τουριστικής προβολής και πληροφόρησης η οποία θα φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kos.gr. Μέσα από την διαδικτυακή πύλη θα γίνεται προβολή όλων των τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και όλων εκείνων των επιχειρήσεων που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των επισκεπτών μας στις παρεχόμενες υπηρεσίες ή στην αγορά των προϊόντων που επιθυμούν. Ένα σημαντικό τμήμα του νέου αυτού εργαλείου τουριστικής προβολής και πληροφόρησης, το πλέον δυναμικό, αποτελούν τα αναλυτικά δεδομένα των τοπικών επιχειρήσεων μαζί με το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό. Αυτή την περίοδο και για τις επόμενες 45 ημέρες ειδικό ανθρώπινο δυναμικό θα προχωρήσει στην καταγραφή των επιχειρήσεων και παρακαλούμε τους συμπατριώτες μας επαγγελματίες για την συνεργασία τους προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους που θα οδηγήσει σε μια στρατηγική WIN-WIN τόσο για την κάθε επιχείρηση όσο και για το νησί συνολικά που θα έχει πλέον μια άρτια και πλήρη τουριστική προβολή και πληροφόρηση τόσο στο Διαδίκτυο όσο και σε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα μέσα από ειδικές εφαρμογές που θα αναπτυχθούν.
Παράλληλα κάθε επιχειρηματίας μπορεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.kos.gr όπου μπορεί ο ίδιος να καταχωρήσει το προφίλ και την περιγραφή της επιχείρησης του με δυο τρόπους. Α. Μέσα από την συμπλήρωση όλων των στοιχείων σε φόρμες τις οποίες υποβάλει κατευθείαν μέσα από το διαδίκτυο είτε Β. μέσα από την συμπλήρωση ηλεκτρονικών εντύπων τα οποία αφού τα συμπληρώσει μπορεί να τα υποβάλλει στο email visit.kos@kos.gr. Επειδή, πιστεύουμε ότι ο καλύτερος για να περιγράψει μια επιχείρηση είναι αυτός που την ζει καθημερινά καλούμε όλους τους επιχειρηματίες να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να συμπληρώσουν τα στοιχεία της επιχείρησης τους δίνοντας μια σύντομη περιγραφή της μαζί με το φωτογραφικό υλικό της επιλογής τους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0