ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/10/2023 : Σειρά σημαντικών συναντήσεων Δήμαρχου Κω

Δελτία Τύπου
Ημ. Δημοσίευσης: Τετάρτη, 25/10/23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σειρά σημαντικών επαφών είχε το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.

Στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης  κ. Μάνο Λογοθέτη, έναν άνθρωπο με πολλή μεγάλη εμπειρία,  ιδιαίτερα στη διαχείριση του μεταναστευτικού, έθεσε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών, στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης, στη δημιουργία αστυνομικού τμήματος στον πυρήνα του οικισμού Πυλίου και στη δημιουργία πλαισίου και συνθηκών ασφαλείας για το νησί μας ως κορυφαίου  τουριστικού  προορισμού.

Έθεσε επίσης το ζήτημα της μεταστέγασης της Β’ Αστυνομικής Δ/νσης  στo  πρώην κτίριο της ALEXANDER FASHION, που έχει όμως ως προϋπόθεση, την εξεύρεση χρηματοδότησης λόγω του υψηλού κόστους της αποπεράτωσης και προσαρμογής του στις σύγχρονες προδιαγραφές.

Στις Κτιριακές υποδομές Α.Ε συναντήθηκε με τα στελέχη των τεχνικών τους υπηρεσιών για τα ζητήματα που αφορούν στην ωρίμανση των διαδικασιών για το νέο νοσοκομείο,  στην εξέλιξη του διαγωνισμού για το νέο δικαστικό μέγαρο αλλά και στην επικείμενη συνεργασία για την εκπόνηση μελετών για τα νέα σχολικά κτίρια με βάση τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο Δήμαρχος  πραγματοποίησε συνάντηση με τους  μελετητές για την  επικαιροποιημένη  κυκλοφοριακή μελέτη στην πόλη της Κω η οποία και παραδόθηκε πρόσφατα στον Αναπτυξιακό οργανισμό, καθώς και στην μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης η οποία επίσης παραδόθηκε και θα αποτελέσει αντικείμενο ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας το επόμενο διάστημα.

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0