Καμπουράκης Σταμάτης

Βιογραφία

Ο Σταμάτης Καμπουράκης, γιος του Αντώνη και της Σεβαστής, γεννήθηκε στην Κω, στις 08.03.1969. Μεγάλωσε στη γειτονιά του Αγίου Παύλου και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Κω. Από το 1994 επιχειρεί στην Κω ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασκώντας το επάγγελμα του Οδοντοτεχνίτη.

Με ενεργό συμμετοχή στα κοινά μέχρι σήμερα.

Από το μαθητικό κίνημα στην Κω, συνέχισε τη συνδικαλιστική δράση στην Αθήνα, στη Σχολή Οδοντοτεχνιτών, από την οποία αποφοίτησε το 1988.

Από το 1998 έως το 2007 διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτήτων μπαρ της οδού Ναυκλήρου, όπου έδωσε συνεπή αγώνα για τα προβλήματά τους, με μεράκι και αγάπη για τους συναδέλφους του.

Κατά τα σχολικά έτη 2008-2009, 2011-2012 και 2012-2013 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Κω και μέλος του Δ.Σ. του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Ασύχαστο πνεύμα, με έκδηλη αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε, εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Ανθρώπινη Κως» του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ισχυρή Κως» και με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος – Καθαριότητας & Πρασίνου και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζοντας να υπηρετεί ακούραστα, με ειλικρίνεια, ενδιαφέρον και αγάπη, τα συμφέροντα των συμπολιτών του και του τόπου του.

Ο Σταμάτης Καμπουράκης είναι νυμφευμένος με την Ευτυχία Σπυρίδωνος και έχει δύο γιους, τον Αντώνη και τον Μάριο.

kos-logo

Ακτή Κουντουριώτου 7, 85300 Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Υπηρεσίες

Αναζήτηση

Βρείτε μας

Αιτήματα Πολιτών Mobile App

ΔΗΜΟΣ ΚΩ © 2022. All Rights Reserved

Preloader Custom Image

0