Τι ψάχνεις;
Θέμα
Συζήτηση
Συλλογή Υπογραφών
Ψηφοφορία
Ερώτημα προς το Δήμο
Ανακοίνωση
Απόφαση
Όλα
Σε ποιά κατηγορία;
Περιβάλλον
Καθαριότητα
Φωτισμός
Τεχνικά
Πιστοποιητικά
Αστυνόμευση και Άδειες
Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη
Τουρισμός
Απόδημοι
ΑΜΕΑ
Άδειες Κ.Π.Υ.Υ.Ε
Όλες
Άνθρωποι, Κοινότητες και Διαβίωση
Βεβαιώσεις
Δημόσια Διοίκηση
Δημόσιες Συμβάσεις
Όλες
Σε ποιά περιοχή;
Δήμος Κω
Δημοτική Κοινότητα Κω
Τοπική Κοινότητα Αντιμάχειας
Τοπική Κοινότητα Καρδάμαινας
Τοπική Κοινότητα Κεφάλου
Τοπική Κοινότητα Ασφενδιού
Τοπική Κοινότητα Πυλίου
Αντιμάχεια
Μαστιχάρι
Καρδάμαινα
Κέφαλος
Καμάρι
Κάμπος
Όνια
Ασφενδιού
Ζηπάρι
Άγιος Δημήτριος
Λαγούδι - Ζια
Λινοπότης
Τιγκάκι
Πυλί
Μαρμάρι
Κως
Όλες
Προσδιόρισε ημερομηνία
2020
2019
2018
2017
2016
Όλα τα έτη
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Όλοι οι μήνες
Δώσε λέξη - κλειδί
 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΚΑΛΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε : Τρίτη, 05-05-2020
Κατηγορία/ες : Νέα Γενιά, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής - Διοικητική Εξυπηρέτηση, Παιδεία - Πολιτισμός - Αθλητισμός, Ανάπτυξη - Δημόσια Έργα - Πολεοδομία, Απασχόληση, Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη, Τουρισμός, Απόδημοι, ΑΜΕΑ
Συνημμένα αρχεία:
2020 5 04 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΚΑΛΛΟΥΔΗ_ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΣ.docx

Συνάδελφοι,

Aποστολή μας είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του συνόλου των δημοτών και του Δήμου μας.

Ως Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, πιστεύω ότι αυτές τις σημαντικές και κρίσιμες στιγμές που περνούν οι συνδημότες μας, οφείλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Οφείλουμε, στη διάρκεια αυτή της πανδημίας, να πάρουμε κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών από την εμφάνιση του κορωνοϊού (Covid 19) για τον περιορισμό εξάπλωσής του.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 40 (Α.Π. 20930/31-03-2020) για την υποβοήθηση του έργου των Δήμων και την επίτευξη του σκοπού αυτού, προβλέπεται ότι τα πάσης φύσεως συλλογικά όργανα διοίκησης των δήμων (δημοτικό συμβούλιο, οικονομική επιτροπή κ.λ.π.) μπορούν να συνεδριάσουν είτε δια περιφοράς, είτε δια τηλεδιάσκεψης.

Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης του συλλογικού οργάνου, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών , τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισηςτων αρνητικών συνεπειών της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid 19) και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, δεν επιτρέπει συνεδρίαση ο χώρος της σημερινής αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, αφού δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις κοινωνικής απόστασης.

Άρα, οι συνεδριάσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται μέχρι 31/05/2020 (όπως ορίζει η ΠΝΠ) με δύο (2) τρόπους : είτε δια περιφοράς, είτε δια τηλεδιάσκεψης .

Συνάδελφοι,

Οι συνδημότες μας, επαγγελματίες και εργαζόμενοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αυτή την περίοδο, η αντιμετώπιση των οποίωνπροϋποθέτει σύμπνοια, ομόνοια, και πολιτικής συνεργασίας όλων.

Η αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας απαιτεί ευρεία κοινωνική συναίνεση!

Στο δημοτικό συμβούλιό μας πρέπει να επικρατούν η ευπρέπεια, ο αλληλοσεβασμός, αυτοδιοικητική αντίληψη, ο δημοκρατικός διάλογος και αναγνώριση των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων όλων!

Σας καλώ όλους, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς μικροψυχία, χωρίς κομματικές και παραταξιακές ταυτότητες, χωρίς να υπολογίζουμε κάθε φορά το παραταξιακό και προσωπικό κόστος ήόφελος, να συμβάλλουμε με συλλογική προσπάθεια στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου

Καλλούδης Ιωάννης