Τι ψάχνεις;
Θέμα
Συζήτηση
Συλλογή Υπογραφών
Ψηφοφορία
Ερώτημα προς το Δήμο
Ανακοίνωση
Απόφαση
Όλα
Σε ποιά κατηγορία;
Περιβάλλον
Καθαριότητα
Φωτισμός
Τεχνικά
Πιστοποιητικά
Αστυνόμευση και Άδειες
Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη
Τουρισμός
Απόδημοι
ΑΜΕΑ
Άδειες Κ.Π.Υ.Υ.Ε
Όλες
Άνθρωποι, Κοινότητες και Διαβίωση
Βεβαιώσεις
Δημόσια Διοίκηση
Δημόσιες Συμβάσεις
Όλες
Σε ποιά περιοχή;
Δήμος Κω
Δημοτική Κοινότητα Κω
Τοπική Κοινότητα Αντιμάχειας
Τοπική Κοινότητα Καρδάμαινας
Τοπική Κοινότητα Κεφάλου
Τοπική Κοινότητα Ασφενδιού
Τοπική Κοινότητα Πυλίου
Αντιμάχεια
Μαστιχάρι
Καρδάμαινα
Κέφαλος
Καμάρι
Κάμπος
Όνια
Ασφενδιού
Ζηπάρι
Άγιος Δημήτριος
Λαγούδι - Ζια
Λινοπότης
Τιγκάκι
Πυλί
Μαρμάρι
Κως
Όλες
Προσδιόρισε ημερομηνία
2021
2020
2019
2018
2017
Όλα τα έτη
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Όλοι οι μήνες
Δώσε λέξη - κλειδί
 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑ

Δημοσιεύτηκε : Τετάρτη, 12-06-2019
Κατηγορία/ες : Νέα Γενιά, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής - Διοικητική Εξυπηρέτηση, Παιδεία - Πολιτισμός - Αθλητισμός, Ανάπτυξη - Δημόσια Έργα - Πολεοδομία, Απασχόληση, Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη, Τουρισμός, Απόδημοι, ΑΜΕΑ
Συνημμένα αρχεία:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.docx

Αγαπητέ Θεοδόση,

Πέραν των δημόσιων προφορικών συγχαρητηρίων για την εκλογή σου, την Κυριακή 2 Ιουνίου, με την ευκαιρία αυτής της αλληλογραφίας επαναλαμβάνω τις ευχές για καλή δουλειά από 01.09.2019 ημέρα εγκατάστασης των νέων δημοτικών αρχών και συμβουλίων.

Όπως είπα την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες της Κω εξέλεξαν Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή που θα έχουν την ευθύνη διοίκησης από 01.09.2019.

Γνωρίζεις, άλλωστε μπορείς να ανατρέξεις και στη νομοθεσία αλλά και τον Κ.Δ.Κ., ότι μέχρι και 31.08.2019 την ευθύνη διοίκησης, τον προγραμματισμό και τις αποφάσεις έχει αποκλειστικά η σημερινή δημοτική αρχή.

Αυτή η δημοτική αρχή θα ασκήσει πλήρως τα θεσμικά της καθήκοντα μέχρι τότε.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί, θα εκτελούνται έργα που είναι προγραμματισμένα, θα παρακολουθείται η πορεία έργων που έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και γενικά θα γίνονται όλα όσα έχει προγραμματίσει η νυν δημοτική αρχή.

Εύκολα νομίζω συνάγεται το συμπέρασμα ότι μέχρι 31.08.19 κανείς δεν παραιτείται από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του, ούτε το βάζει στα πόδια όπως έκαναν άλλοι, στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσον αφορά στην ενημέρωση των παρατάξεων, τόσο η παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» όσο και η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» εκπροσωπούνται στο νέο Δ/Σ και μπορούν να ενημερώνονται για όποιο θέμα θέλουν, χωρίς να απαιτείται ειδική συνάντηση των επικεφαλής.

Για τη δική σας ενημέρωση, όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής είναι στη διάθεση των στελεχών που θα υποδείξετε εγγράφως, για να ενημερωθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ευπρέπειας και καλών πρακτικών φυσικά.

Το αναφέρω γιατί είτε εν γνώση ή εν αγνοία σου, ήδη υπάρχουν στελέχη της παράταξής σου που περιφέρονται στις υπηρεσίες δηλώνοντας προφορικά εκπρόσωποι της παράταξης σου.

Όσον αφορά στην προσωπική σου ενημέρωση είναι προφανές ότι θα γίνει, όταν τόσο οι δικές μου όσο και οι δικές σου υποχρεώσεις διευκολύνουν.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κω

Γιώργος Ι. Κυρίτσης