Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναζήτηση
Κεντρική
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πολίτης
Επιχείρηση
Υπάλληλος
Δήμος
Δήμαρχος
  
Δήμος Κω > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > Announcements > Δελτίο Τύπου 11/08/2020 Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την “ΣΕΝΓΚΕΝ” από συνεργεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω.  

Announcements: Δελτίο Τύπου 11/08/2020 Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την “ΣΕΝΓΚΕΝ” από συνεργεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω.

Title

Δελτίο Τύπου 11/08/2020 Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την “ΣΕΝΓΚΕΝ” από συνεργεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω. 

Body

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την “ΣΕΝΓΚΕΝ” από συνεργεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω»

Αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 από τις 04:00π.μ. έως και 07:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο της παραλιακής οδού Ακτής Κουντουριώτη (από το ύψος του Επαρχείου ως την αρχή της οδού Αβέρωφ περιοχή ΣΕΝΓΚΕΝ), με το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου μας. Με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας Κω ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για λόγους ασφαλείας για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία των πολιτών, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός στους συγκεκριμένους δρόμους, ώστε εάν διέρχονται από εκεί να είναι πολύ προσεχτικοί λόγω πιθανής ολισθηρότητας.

Επίσης παρακαλούμε τους επιχειρηματίες των ως άνω περιοχών που ενοικιάζουν Κοινόχρηστους Χώρους, όπως το βράδυ της Τρίτης (11-8-2020) περιορίσουν τα τραπεζοκαθαθίσματά τους επάνω στα πεζοδρόμια, ώστε να είναι εντελώς ελεύθερος ο χώρος στην παραλιακή από το ΕΠΑΡΧΕΙΟ έως και την ΣΕΝΓΚΕΝ (Ακτή Κουντουριώτη), για να διευκολυνθεί το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην προκληθούν ζημιές.

Ταυτόχρονα παρακαλούμε τους δημότες, κατοίκους της περιοχής να μην έχουν σταθμευμένα οχήματα ή μηχανάκια σε όλη αυτή την περιοχή για τους παραπάνω λόγους.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γραφείο Τύπου

Summary

Δελτίο Τύπου11 08 20 Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την “ΣΕΝΓΚΕΝ” από συνεργεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω.

PublishDate

11/8/2020 

insertImage

 

Signator

 

Categories

Νέα Γενιά; Περιβάλλον; Ποιότητα Ζωής - Διοικητική Εξυπηρέτηση; Παιδεία - Πολιτισμός - Αθλητισμός; Ανάπτυξη - Δημόσια Έργα - Πολεοδομία; Απασχόληση; Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη; Τουρισμός; Απόδημοι; ΑΜΕΑ 

Oikismoi

 

Ypiresia

 

Kind

Δελτίο Τύπου 

DecisionKind

Νόμος 

NoOfPraktikou

 

Year

 

DiavgeiaCategories

 

ADA

 

DiavgeiaDate

 

FEK

 

NoOfDesicion

 

Epitropi

Δήμος 

NoOfAnnouncement

 
Συνημμένα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την ΣΕΓΚΕΝ_11-8-20.docx    
Δημιουργήθηκε στις 11/8/2020 2:41 μμ  από τον admin 
Τελευταία τροποποίηση στις 11/8/2020 2:41 μμ  από τον admin