Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναζήτηση
Κεντρική
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πολίτης
Επιχείρηση
Υπάλληλος
Δήμος
Δήμαρχος
  
Δήμος Κω > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > Announcements > Δελτίο Τύπου 07/08/2020 Δήμου Κω : Διαχείριση Ανακοινώσεων για τον Covid -19  

Announcements: Δελτίο Τύπου 07/08/2020 Δήμου Κω : Διαχείριση Ανακοινώσεων για τον Covid -19

Title

Δελτίο Τύπου 07/08/2020 Δήμου Κω : Διαχείριση Ανακοινώσεων για τον Covid -19 

Body

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι γνωστό σε όλους, ότι την αποκλειστική εκ του νόμου ευθύνη για τη διαχείριση, την ανακοίνωση της πορείας της πανδημίας, του αριθμού των κρουσμάτων και τη γεωγραφική κατανομή αυτών, την έχει ο ΕΟΔΥ και η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να εμπλέκεται. Ούτε ο Δήμος, ούτε η περιφέρεια, ούτε οι διοικήσεις των νοσοκομείων, ούτε οποιοσδήποτε τρίτος που θα επιθυμούσε να το πράξει.

Η επιστημονική προσέγγιση και η επιχειρησιακή ετοιμότητα με δεδομένη και την εμπειρία από την πρώτη περίοδο της πανδημίας, ανήκει αποκλειστικά στους παραπάνω.

Ο Δήμος μας, όταν και όποτε του ζητήθηκε να συνδράμει, το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η δε πολιτική προστασία του Δήμου μας, έχει ανταποκριθεί με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης και αποτελεσματικότητα .

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ιπποκράτης του Υφυπουργού πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιά , έγινε απόλυτα ξεκάθαρο προς όλους ότι δεν εμπλέκεται κανείς πλην αυτών που αναφέρθηκαν. Η δήλωση του αντιδημάρχου κ. Σταμάτη Καμπουράκη, ενός ανθρώπου που ήταν παρών στη συνάντηση αυτή και ο οποίος δίνει όλες του τις δυνάμεις καθημερινά για το κοινό καλό , με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία και αποτελεσματικότητα, ακριβώς αυτή τη διάσταση δίνει.

Τώρα που η τοπική κοινωνία δίνει τη μεγάλη μάχη της οικονομικής επιβίωσης, ας προτάξουμε όλοι την ατομική μας ευθύνη, αντιστεκόμενοι στον πειρασμό της παραφιλολογίας, των υποθετικών σεναρίων και της ισοπέδωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ας εμπιστευτούμε αυτούς που η πολιτεία επέλεξε να ηγηθούν και να ελέγχουν την εξέλιξη της πανδημίας, σε επιστημονικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Καλούμαστε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους χωρίς ακρότητες, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και την τοπική οικονομία.

Επιβάλλεται να εστιάσουμε στα μέτρα πρόληψης και στην ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων της διασποράς του ιού. Είναι η καλύτερη προσφορά προς τους εαυτούς μας, τους συνανθρώπους μας, προς τον τόπο μας.

Γραφείο Τύπου

Summary

Δελτίο Τύπου 07/08/2020 Δήμου Κω : Διαχείριση Ανακοινώσεων για τον Covid -19

PublishDate

7/8/2020 

insertImage

 

Signator

 

Categories

Νέα Γενιά; Περιβάλλον; Ποιότητα Ζωής - Διοικητική Εξυπηρέτηση; Παιδεία - Πολιτισμός - Αθλητισμός; Ανάπτυξη - Δημόσια Έργα - Πολεοδομία; Απασχόληση; Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη; Τουρισμός; Απόδημοι; ΑΜΕΑ 

Oikismoi

 

Ypiresia

 

Kind

Δελτίο Τύπου 

DecisionKind

Νόμος 

NoOfPraktikou

 

Year

 

DiavgeiaCategories

 

ADA

 

DiavgeiaDate

 

FEK

 

NoOfDesicion

 

Epitropi

Δήμος 

NoOfAnnouncement

 
Συνημμένα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07 08 2020.docx    
Δημιουργήθηκε στις 7/8/2020 11:33 πμ  από τον admin 
Τελευταία τροποποίηση στις 7/8/2020 11:33 πμ  από τον admin