Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναζήτηση
Κεντρική
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πολίτης
Επιχείρηση
Υπάλληλος
Δήμος
Δήμαρχος
  
Δήμος Κω > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > Announcements > Δελτίο Τύπου 31/07/2020 Διημερίδα stratenergy  

Announcements: Δελτίο Τύπου 31/07/2020 Διημερίδα stratenergy

Title

Δελτίο Τύπου 31/07/2020 Διημερίδα stratenergy 

Body

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διημερίδα για την αποδοτική χρήση ενέργειας στα δημόσια κτίρια θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Κω, στο πλαίσιο της πράξης STRATENERGY, στην οποία ο Δήμος Κω συμμετέχει ως εταίρος.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξη) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι εργασίες, που είναι ανοιχτές σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο “Κως Hotel, Junior Suites”.

Η έναρξη της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 12.00, όπου και θα παρουσιαστούν τα δεδομένα του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, σε πλήρη συνέπεια με τις υποχρεώσεις του Δήμου Κω στην Πράξη θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Αποδοτική Χρήση Ενέργειας (ΑΧΕ) σε δημόσια κτίρια της Ελλάδας.

Το πρώτο σεμινάριο (12.00 – 14.00) απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Το δεύτερο σεμινάριο (15.00 – 17.00) έχει στόχευση στο ευρύ κοινό και θα ενημερώνει για τα αποτελέσματα του έργου, την πληροφοριακή εφαρμογή και τις επιτυχημένες εφαρμογές για την Αποδοτική Χρήση Ενέργειας.

Αντίστοιχα την Τρίτη 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν (09.30 – 15.00) οι διαδραστικές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Αποδοτική Χρήση Ενέργειας σε δημόσια κτίρια της Ελλάδας.

Απώτερος στόχος όλων των διαδραστικών δράσεων είναι η ανάλυση των παραμέτρων για την ΑΧΕ μέχρι το 2030, η ενημέρωση των αποτελεσμάτων του STRATENERGY καθώς και για τις δυνατότητες υποστήριξης της ΑΧΕ στα δημόσια κτίρια.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πράξης (Facebook: Stratenergy), από την ιστοσελίδα του Δήμου και από τα διαδικτυακά εργαλεία της πράξης ( https://www.stratenergyproject.eu/ , www.strat-energy.eu).

Σημείωση : οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δηλώσεις και κάθε άλλη ενημέρωση για το περιεχόμενο και τους στόχους της δράσης στην έναρξη της διημερίδας, Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 12.00.

Για κάθε σχετικό ερώτημα μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδήμαρχο κα Γ. Κασσιώτη.

Γραφείο Τύπου

Summary

Δελτίο Τύπου 31/07/2020 Διημερίδα stratenergy

PublishDate

31/7/2020 

insertImage

 

Signator

 

Categories

Νέα Γενιά; Περιβάλλον; Ποιότητα Ζωής - Διοικητική Εξυπηρέτηση; Παιδεία - Πολιτισμός - Αθλητισμός; Ανάπτυξη - Δημόσια Έργα - Πολεοδομία; Απασχόληση; Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη; Τουρισμός; Απόδημοι; ΑΜΕΑ 

Oikismoi

 

Ypiresia

 

Kind

Δελτίο Τύπου 

DecisionKind

Νόμος 

NoOfPraktikou

 

Year

 

DiavgeiaCategories

 

ADA

 

DiavgeiaDate

 

FEK

 

NoOfDesicion

 

Epitropi

Δήμος 

NoOfAnnouncement

 
Συνημμένα
2020 7 31 ΔΤ διημερίδα stratenergy.docx    
Δράσεις-STRATENERGY Κως.pdf    
Σεμινάρια-STRATENERGY Κως.pdf    
Δημιουργήθηκε στις 3/8/2020 10:11 πμ  από τον admin 
Τελευταία τροποποίηση στις 3/8/2020 10:11 πμ  από τον admin